Известие

Collapse
No announcement yet.

ALFA 156 s fabri4en gazov injekcion ili 2,4 dizel???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от gigi
    Аз съм стар бензинджия
    Ти си бивш бензинджия, я си виж подписа
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD

Comment

ТС на газ ще ти е евтино, като разход за гориво, но като вървеж - не е като BENZIIIIN! A JTD като концепция е много добре, обаче ако е на малко км.

Comment

спорът е безмислен ,нещата са много изравнени и двата вариант си имат своите предимства и недостатъци

всичко зависи от състоянието и оборудването на двата автомобила

Comment

фиатския тс е чугуниева тъпня
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
            спорът е безмислен ,нещата са много изравнени и двата вариант си имат своите предимства и недостатъци

всичко зависи от състоянието и оборудването на двата автомобила
            То не е спор, а си жива дилема. Верно - състояние и оборудване също имат значение. Просто си избери едната. Първоначалното впечатление обикновено не лъже. Успех!

Comment

zdraveite otnovo

ами какво да се прави отново имам Алфа 156 2,4 ЙТД -това избрах на 215000 реални километра 1999 година сус синя коя МОМО.Благодаря за всички мнения
              156 2,4jtd

Comment

Колега Алфист

Да ти е чистита и със здраве да си я караш....

каквито въпроси имаш питай.

пс: Алфа с фабричната газова няма....но реших да си мълча да като си направиш избора.
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

hello

значи няма, а аз се чудя къде ще е по тънкайно,неискам бомба,взех Дизеларката и ги правя всички шантави.тази кола има много мощ,направо умирам от кеф като я понатисна на 2-ра и после леко на 3-та.изобщо в градът не вдигам повече от 3000 оборота просто уникат
                  156 2,4jtd

Comment

Working...
                  X